Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: >

Apeiron

A német Apeiron története 1999-ben kezdődött. Ekkor léptek be az Ayurvéda csodálatos világába, mely mintegy 6000 éves tudást halmoz fel a gyógynövények hatásáról és feldolgozásáról. A Sri Lankán töltött számos tanulmányút alatt elsajátították a kozmetikumok hagyományos készítésének művészetét. Az Ayurvéda világába tett kalandozás erős szenvedéllyé alakult. Mára az Apeiron szakértője lett a természetes és harmonikus bőrápoló termékek fejlesztésének. Erről így vallanak:

„Bőröd legjobb ápolója… a saját bőröd. Azonban ez a védelmi mechanizmus gyakran megsérül. Azt szeretnénk, hogy kényelmesen érezd magad a bőrödben. Ezért a célért köteleztük el magunkat. Természetes kozmetikumainkat igényeidre szabtuk – a természetesen jó közérzetedért.”

A minőségről:

Az Apeiron termékei BDIH által minősített termékek. A szigorú előírásokon túl szándékosan kerülik az alkohol használatát alapvető összetevőként. Az alkohol, mely ez esetben növények hidroalkoholos kivonata, csak tartósítóként használt. Az alkohol kiszáríthatja a bőrt - különösen az érzékeny bőrt - vagy nem kívánt bőrreakciókat okozhat, ezért alkoholt csak alacsony koncentrációban használnak a természetes illóolajok szükséges vivőanyagaként.

Az Apeiron termékek gyengéd, természetes kozmetikumok. A kiváló minőségű, gondosan válogatott értékes egzotikus vagy helyi gyógynövények, növények, ásványok és gyökerek kombinált hatásának az ősi tudásra alapozott ismerete mindig megtalálható az Apeiron termékeiben. A hagyományos ismeretek ötvözése a legújabb tudományos felfedezésekkel kivételesen hatékony kozmetikumokat eredményez. Kozmetikumaik titka nem a számos összetevőben rejlik, hanem a kiváló minőségű növényi összetevők gondos összeválogatásában. Könnyű túltelíteni a bőrt, ezért csak annyi összetevőt használnak amennyi szükséges ahhoz, hogy elérjék a legjobb hatást anélkül, hogy stressznek tennék ki a bőrt. A több, kevesebb – és ez igaz az illatokra is. Csak természetes illóolajokat és illatösszetevőket használnak.

A felhasznált alapanyagok a legjobb minőségűek, a termelés során a fenntarthatóság szempontját mindig szem előtt tartják. Kiemelkedő minőségirányítás garantálja a magas hatékonyságot.

Élj tudatosan, ápold bőröd tudatosan – ez igazán jó érzés.

Az alábbi Apeiron termékeket ajánljuk neked:

 

Rendezés: