Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Bergland

Bergland

 

A Bergland több mint 30 éve elkötelezett abban, hogy a természet élvezetéből a legtöbb jusson neked. Mindez a korai 80-es években kezdődött a parfümipar boomjával. A piacot elárasztotta a szintetikus olaj - minden elképzelhető illatot olcsón előállítottak a laboratóriumokban. Az ilyen illatok egészségre gyakorolt esetleges negatív hatásaival nem számoltak.

Azonban a tudás és a hit abban, hogy csak a tiszta, természetes illóolajok rendelkeznek pozitív hatással a szervezetre, ezen értékes természetes anyagok szeretete és ezek elérhetőségének hiánya indította el a Bergland tevékenységét 1981-ben azzal a céllal, hogy a természetes illatokat a lehető legjobb minőségben tegye elérhetővé. Pár év elteltével az illóolajok egészségre kifejtett pozitív hatásait még inkább kiaknázandó új, illóolajokon alapuló természetes kozmetikumok kifejlesztését kezdték meg.

Úttörő szerepükben először a Teafa kozmetikumaikat mutatták be és a műhely hamarosan egy modern gyárrá fejlődött, mely napjainkra már a legmagasabb minőségi tanúsítvánnyal (BDIH Standard) minősített természetes kozmetikumok széles választékát gyártja. A kutatás, fejlesztés és gyártás egyhelyen a bajor Heimertingen városában a festői Allgäu tartományban történik.

Az alábbi Bergland termékeket ajánljuk neked:

 

 

Rendezés: