Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü

Éjszakai krémmel a fiatalító alvásért

Az éjszakai krém hűséges társad lehet akkor, amikor szervezeted az egész napi hajtás, rohanás után megpihen. Mikor elérkezik a pihenés ideje nem csak tested minden pontja, hanem bőröd pórusai is ellazulnak, kitágulnak, és alávetik magukat a teljes nyugalomnak. 

A megfelelő mennyiségű és minőségű pihenés elengedhetetlenül fontos az egészségedhez. Hiába teszel meg minden mást önmagadért, hiába szeded lelkiismeretesen a vitaminokat és figyelsz oda a táplálkozásodra. Ha az alvásod nincs rendben, akkor számos területen találkozhatsz nehézségekkel. Az alvás alatt nem a napközbeni pihenést értjük. Természetesen jó dolog, hogyha a mindennapos fáradalmakat egy-egy szusszanásnyi idővel meg tudod könnyíteni, de a fő hangsúly a megfelelő éjszakai alváson van.

A szervezet ilyenkor regenerálódik és építi újra magát ahhoz, hogy a következő napon vitalitással, energiával telve tudj belevágni teendőid sorába. Az éjszakai krém feltölti elernyedt pórusaidat nedvességgel, azaz hidratál és vitaminokkal, ásványi anyagokkal segít a regenerálódásban. Az éjszakai krém a nappali krémektől főleg összetételében különbözik. A teltebb, intenzívebb éjszakai krém a kitágult pórusaidon keresztül könnyebben felszívódik és segíti regenerálni sejtjeidet, míg te ellazultan pihensz.

Az alvás a szervezeted számára a karbantartási időt jelenti, belső folyamataid is azon dolgoznak, hogy az esetleges hibák kijavításra kerüljenek. Az éjszakai krém a bőröd elernyedését használja ki arra, hogy létfontosságú összetevőit bejuttassa a szervezetedbe. A gyűrött, fáradtságtól megviselt arcbőröd reggelre simává, hidratálttá válik, amivel ébredés után azonnal szembesülhetsz.

A megfelelő éjszakai krém serkenti az anyagcsere folyamatokat is. A pihenés során a méreganyagok kiválasztása zavartalanul, külső akadályozó körülményektől mentesen megy végbe így a szervezet nagyobb hatásfokkal képes semlegesíteni a káros anyagokat. A bőröd fiatalsága és egészsége ilyen gondoskodás mellett könnyen garantálható.