Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü

henna

A henna (Lawsonia inermis) egy cserje, mely már a bronzkorban is ismert volt, a használatára utaló legrégebbi bizonyíték i.e. 1200 körülről származik. Természetes színező és hajkondicionáló tulajdonságai miatt évszázadok óta használják. Egyes népcsoportok kultúrájában a mai napig használják tradicionálisan hajfestésre és ünnepekhez kapcsolóan testdíszítésre.

A henna eredetileg pirosas színezőanyag a hajat önmagában, az eredeti színtől függően a vörös különböző árnyalataira festi. Az ősz hajat is egyetlen lépésben befedi, emellett kiválóan használható kétlépéses hajfestésnél az előpigmentációra is. A sötétebb hajszínnek vöröses tónust ad. Rendkívül tartós hajszínt eredményez, nem fakul és nem kopik. Stabil tapadásának és a tartós szín kialakításának köszönhetően különböző árnyalatok kialakításában is fontos szerepet játszik.

A következő termékeink tartalmaznak hennát:

 

 

Rendezés: