Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü

körömvirág

A körömvirágot (Calendula Officinalis) már az ősi Egyiptomban is ismerték és használták, fiatalító tulajdonsággal ruházták fel. Rendkívül sokrétű alkalmazása ismert lehet teaként, kenőcsként is használni. Illóolaja fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő hatása miatt alkalmas rovarcsípések, enyhe horzsolások és égések kezelésére. Mély sebekre nem alkalmazható. A gyógyulás elősegítése mellett a bőr kinézetét is javíthatja. Elősegíti a jobb vérkeringést, antioxidáns védelmet nyújt, csökkenti a ráncok kialakulását. A kozmetikában leginkább a száraz vagy más szempontból irritált bőr ápolására, nyugtatására használható.

Allergiás reakciót okozhat azoknál akik, többek között érzékenyek a parlagfűre ezért először kis, kevésbé látható bőrfelületen próbáld ki és ha nem tapasztalsz allergiás reakciót (bőrpír, duzzanat, viszketés) akkor bátran használhatod a körömvirágot tartalmazó készítményeket!

 

A következő termékeink tartalmaznak körömvirágot:

 

Rendezés: