Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü

Szemkörnyékápolóval az egészséges arcért

Az egészséges, vitalitással teli ragyogó arc nem elérhetetlen dolog, ami csak a jól sminkelt modelleknek vagy a reklámokban szereplő fiatal lányoknak adatott meg.

Sőt. A szemkörnyékápolók tudatos alkalmazásával a számodra is hihetetlen gyorsasággal válik valóra a fent vázolt, álomszerű kép. A lényeg, hogy ne ess abba a hibába, hogy azt gondolod számodra nem lényeges a szemkörnyékápoló használata, hiszen bőrödön még nem jelentek meg a ráncok, még nem okoznak problémát a szarkalábak. Még nem, valóban, de ez gyorsan változhat. Húsz éves korunktól kezdve folyamatosan csak öregszik bőrünk. A kollagén segít abban, hogy sejtjeink ruganyosak legyenek, ám ha ez az anyag mind kisebb koncentrátumban áll arcbőrünk rendelkezésére, akkor bizony beindul a ráncosodás nem kívánt folyamata.

Ez a természet rendje, nincsen vele baj viszont nem kell tétlenül várnod a szarkalábak megérkezését. Tehetsz arcod egészségéért, rugalmasságáért a szemkörnyékápoló alkalmazásával. Milyen egy igazán hatásos szemkörnyékápoló? Nos, van néhány általános jellemző, amivel ha rendelkezik a szemkörnyékápolód, akkor nyert ügyed van. Sokszor hangsúlyozott tény, hogy a hidratálás még mindig az egyik legfontosabb tényező, ha a szemkörnyékápolást nézzük.

A nedvesség hiánya a káros salakanyagok felszaporodását eredményezi és mivel nem jut elég víz a sejtekhez, azok aktivitása, anyagcseréjüknek gyorsasága is drasztikusan lecsökken. Így a keletkező méreganyagok nem csak, hogy mind nagyobb mennyiségben halmozódnak fel arcbőröd pórusaiban, még kiürülni sem tudnak, hiszen a lelassult sejtanyagcsere miatt a bőr tisztulási folyamatai sem működnek normálisan A szemkörnyékápoló hidratáló funkciója tehát érthető módon rendkívül fontos.

Ha a hidratálást tudja a szemkörnyékápolód, akkor nézzük a többi lényeges jellemzőt. Egyrészt az antioxidánsok segítenek a szabadgyökök megkötésében. A szabadgyökökről sokszor hallhatsz, nem véletlenül hiszen testünkben folyamatosan keletkeznek szabadgyökök a normális anyagcsere részeként. Kordában tartásuk, túlzott elszaporodásuk megakadályozása azonban nagyon fontos.  A megfelelő szemkörnyékápoló antioxidáns tartalma ezen a problémán is pillanatok alatt képes segíteni, ezzel is támogatva arcod fiatalságát, egészséges vitalitását.

Tartalomhoz tartozó címkék: szemránckrém szemkörnyék ápoló