Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ. Rendben
Termékek Menü

Szemránckrém, minden korosztály számára

A szemránckrém nem az a kozmetikum, melyet csak azoknak érdemes használni, akiknél már megjelentek a szemkörnyéki finom ráncok. Téves elképzelés, hogy a bőr megfelelő ápolása korhoz, korosztályhoz van kötve.

A felnőtt emberek egyaránt igénylik az optimális gondoskodást. A szem körüli finom bőr kifejezetten érzékeny. Bőrünk itt nagyon vékony, kevesebb kollagén és elasztikus rostot, faggyúmirigyet tartalmaz viszont sok a szemkörnyéki izom és sűrű az érhálózat. Ez azt jelenti, hogy a szemkörnyék bőre jobban kitett a káros környezeti hatásoknak.

Mit kell tenni ahhoz, hogy megőrizd a szemkörnyék egészségét, vitalitását? A megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás, azaz a megfelelő hidratálás rendkívül fontos. Ez napi legalább 2-3 liter folyadék - optimális esetben víz - elfogyasztását jelenti. Fontos, hogy erre nagy hangsúlyt fektess, hiszen szöveteid, sejtjeid csak úgy tudnak kifogástalanul működni, ha megkapják a megfelelő mennyiségű folyadékot. Ügyelj arra, hogy a kívánt minőségben és mennyiségben juttass vitaminokat, ásványi anyagokat is szervezetedbe, hiszen ezek is elengedhetetlenek a szervezet számára.

A szemránckrém ezen tulajdonságokat biztosítja. Hidratáló hatásának köszönhetően feltölti a szöveteidet valamint vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően a szükséges összetevőkkel látja el a bőrödet. A ráncok kialakulása a legtöbb esetben nem a kor függvénye, sokkal többet számít, hogy mennyire törődsz megfelelően a szervezeteddel. Ha elhanyagolod a bőröd, nem gondoskodsz a megfelelő ápolásáról, akkor ideje korán szarkalábakkal szembesülhetsz. A megfelelő szemránckrém rendszeres használata tehát a megelőzésben is rengeteget segíthet neked.

Tartalomhoz tartozó címkék: szemránckrém hatékony szemránckrém